Inschrijving evenwichtsconventie

Na meer dan 2 jaar op onze honger zitten, is het eindelijk weer zo ver: in het weekend van 9 en 10 maart (laatste weekend van de krokusvakantie) is het de evenwichtsconventie - het hoogtepunt voor eenwieleraars en andere balanceurs! Verwacht je aan een stevige brok eenwielerworkshops -- door docenten en experts uit binnen- en buitenland -- een eenwielerbaskettoernooi en héél veel andere evenwichtsworkshops zoals slackline, funambule, ballopen, rola bola, ...
Het inschrijvingsformulier zal hieronder verschijnen vanaf zondag 20/01/2019 om 14u00 onderaan deze pagina.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt, en het is first-come-first-served! Twijfel dus niet om je zo snel mogelijk in te schrijven! Als de plaatsen volzet zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Praktisch: (de gegeven tijden zijn nog onder voorbehoud, we wachten hier nog op de planning van het Circuscentrum!)

  • WAT: Evenwichtsconventie, georganiseerd door het Circuscentrum. Je kan hun flyer voor deze Konvensie hier terugvinden.
  • WIE: al onze leden van het eerste middelbaar of ouder die in één of meer van onze lessen ingeschreven zijn (Multi Z4, Acrobatie 15+, Jonglerie 15+ en/of Eenwielerspecialisatie).
  • WAAR: Domein Dommelhof, Toekomstlaan 5, 3910 Neerpelt.
  • WANNEER: zaterdag 9 maart (10u00) tot zondag 10 maart (17u00).
  • VERTREK: De Spelatianen verzamelen om 08u15 aan de sporthal (Halmolenweg, Halle-Zoersel). Van daar zal ons taxi-team vertrekken naar het Dommelhof in Neerpelt. Gelieve hieronder aan te geven als je ons taxi-team kan versterken.
  • TERUGKOMST: Onze vermoeide balanceurs worden weer opgehaald aan het Dommelhof op zondag om 17u00. Gelieve hieronder aan te geven als je ons taxi-team kan versterken.
  • PRIJS: €70
  • MEENEMEN: handige rugzak met je circusgerei, kledij (normale circuskledij + warme jas/broek), tandenborstel+pasta, zeep, handdoek, slaapzak, zakgeld (om een T-shirt of circusmateriaal ter plekke te kopen)

Inschrijven kan via het formulier hieronder! Indien alles goed is verlopen, krijg je een mailtje met daarin de bevestiging van jouw inschrijving (dit kan enkele dagen duren) en een vraag voor betaling.

Inschrijvingsformulier


   
   

Opmerkingen (optioneel):